Schelpen isolatie in de kruipruimte

Schelpen isolatie in de kruipruimte wordt al eeuwen toegepast als bodemisolatie. Schelpenisolatie is 100% natuurlijk en zorgt door hun vochtabsorberend vermogen voor een dikke isolatielaag onder uw huis. Door de onbeperkte levensduur en werking van de schelpen isolatie blijft uw energierekening lager. Schelpen isolatie voorkomt tevens schimmelvorming en is ongediertewerend. Het aanbrengen van een dikke laag schelpen in uw kruipruimte is met behulp van kruiwagens en emmers een zwaar en tijdrovend karwei. Benelux zuigtechniek beschikt over meerdere zuig- en blaaswagens die op een snelle, zeer schone manier de schelpenisolatie in uw kruipruimte kan blazen.

Werkwijze aanbrengen schelpenisolatie

Onze zuigwagens stellen we zo dicht mogelijk bij de kruipruimte op. We leggen de slangen (tot 100 meter!) uit naar het kruipluik. Voor de deurposten en vloeren brengen wij bescherming aan zodat alles goed beschermd is. Onze medewerker gaat met de slang de de kruipruimte in en verwijdert eerst eventueel vocht of verontreinigde grond waarna de kruipruimte voorzien wordt van een dikke laag schelpen. Hierna ruimen we alles netjes op en voeren we verwijderde grond en water direct voor u af.

kruipruimte schelpen isolatie

Wat kost schelpen isolatie

Heeft u belangstelling om uw kruipruimte te isoleren met schelpen en uw stookkosten te verlagen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. U zult verbaast zijn van onze prijs.