Kruipruimte uitgraven of uitzuigen

Wilt u uw kruipruimte laten uitgraven of uitzuigen? Benelux Zuigtechniek is een ervaren partner voor het zuigen van grond, zand en klei. Is de kruipruimte moeilijk of slecht begaanbaar? Met onze krachtige zuigwagens kunnen wij moeiteloos uw kruipruimte leegzuigen. Op deze manier kunnen wij op moeilijk bereikbare plaatsen snel en zonder overlast zand of andere grondstoffen verwijderen. Uiteraard voeren wij het vrijgekomen zand voor u af. Wilt u uw kruipruimte voorzien van schoon zand of het laten aanbrengen van een laag schelpen als isolatie? Benelux Zuigtechniek kan ook deze werkzaamheden voor u verzorgen.

Zand uit kruipruimte verwijderen

Zand uit kruipruimtes verwijderen kunt u doen met een graafmachine, scheppen en emmers, een arbeidsintensieve klus. Daarnaast is de kruipruimte vaak slecht toegankelijk. Benelux Zuigtechniek verwijdert zand en klei met behulp van lange slangen. Onze zuigwagen parkeren we voor de deur en we leggen de slangen via het kruipluik naar de kruipruimte. We zuigen nu het zand vanuit de kruipruimte naar de vrachtauto. Dit alles gebeurt snel en schoon. De overlast is nihil en u kunt snel aan de slag met uw werkzaamheden in de kruipruimte, bijvoorbeeld het isoleren van uw vloeren.

Zand uit kruipruimtes verwijderen doen wij in geheel Nederland, België en Luxemburg. Ons moderne wagenpark is snel inzetbaar voor elke klus. De zuigwagens van Benelux Zuigtechniek bezitten alle benodigde vergunningen en certificaten om veilig en efficiënt te werken.

kruipruimte uitgraven

Kosten kruipruimte leeghalen

Elke klus is anders en daarom berekenen wij de kosten voor het leeghalen van uw kruipruimte per opdracht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van het uitdiepen van uw kruipruimte. Aan de hand van uw specifieke situatie kunnen we u een scherpe prijsopgave aanbieden.