Verzakking fundering huis oplossen

Heeft u last van funderingsproblemen onder of rondom uw huis? Dan is het belangrijk dat u snel stappen tegen de verzakkingen onderneemt. De schade aan bestrating in uw tuin of terras en breuk van kabels, leidingen, riool of de fundering van uw woning kan snel verergeren. Benelux Zuigtechniek kan deze problemen met behulp van zandblazen voor u verhelpen. De meest gebruikte oplossing om de grondverzakking aan te pakken is het aanbrengen van zand in de kruipruimte.
Wij voeren deze werkzaamheden uit voor particulieren en zakelijke klanten in Nederland, België en Luxemburg.

Werkwijze grondverzakking verhelpen

We doen dat niet met kruiwagens en zand door uw huis. Wij gebruiken lange slangen (tot wel 100 meter) en blazen onze krachtige zuig- en blaaswagens het zand in de kruipruimte. Daarna zorgen onze medewerkers er voor dat het zand egaal verdeeld wordt over de kruipruimte. Voordeel van deze werkmethode voor het oplossen van grondverzakkingen is dat dit snel uitgevoerd kan worden en bovendien zonder uw woning te verontreinigen. Ook moeilijk bereikbare plaatsen zijn met onze werkmethode eenvoudig te bereiken. Door de extra dikke zandlaag tegen de fundering aan kunt u er weer jaren mee vooruit.

Wat kost het oplossen van een grondverzakking?

De prijs voor het opvullen van uw kruipruimte is afhankelijk van de hoeveelheid zand wat geblazen moet worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte.

grondverzakking