Dakgrind blazen

Grind wordt gebruikt als ballastlaag op platte dakken. Daarnaast zorgt het dakgrind voor een geleidelijke afvoer van regenwater en beschermt tegen UV straling. Het handmatig verwijderen en aanbrengen van grote hoeveelheden dakgrind is een arbeidsintensieve en zware klus. Met behulp van onze krachtige zuigwagens kunnen wij dakgrind blazen tot grote hoogtes en afstanden. Ook het opzuigen van oud dakgrind kunnen wij verzorgen met onze zuigtechniek. Deze werkwijze geeft dakdekkers een flinke tijd- en kostenbesparing. Ook moeilijk bereikbare daken zijn voor de mensen van Benelux Zuigtechniek geen enkel probleem. Wij hebben veel ervaring met dakgrind blazen en zijn u dan ook graag van dienst. Het blazen van dakgrind doen wij voor zowel bedrijven als particulieren in Nederland, België en Luxemburg.

Dakbedekking verwijderen

Wilt u uw dakbedekking inspecteren, repareren of vervangen dan zal eerst het dakgrind verwijdert moeten worden. Met onze zuigauto’s kunnen we de het grind snel en eenvoudig verwijderen. Na reparatie of vernieuwen van de dakbedekking kunnen we het dakgrind weer op het dak blazen. Ook het verwijderen van bijvoorbeeld een sedum dakbedekking is met deze techniek mogelijk. Onze werkwijze is efficiënt, kostenbesparend, snel en vakkundig. Dit voorkomt onnodig zwaar werk. Wij ontzorgen u compleet; u hoeft nergens naar om te kijken.

Kosten dakgrind blazen

Bent u benieuwd naar de kosten voor dakgrind blazen? Neem vandaag nog contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden en oplossingen.

dakgrind blazen