Kelder uitgraven

U wilt uw kelder uitgraven, uitdiepen of uitzuigen? Met onze moderne zuigwagens kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plaatsen zand en klei uit een kelder verwijderen. Heeft u wateroverlast in uw kelder of wilt u gaan isoleren? Of wilt u uw kruipruimte laten uitgraven om hier een extra woonruimte te kunnen creëren? Benelux zuigtechniek staat voor uw klaar om uw kelder uit te graven zodat er bijvoorbeeld een kelder gebouwd kan worden. Om dit laatste te laten uitvoeren adviseren wij wel om eerst een bouwadviseur te raadplegen. Na het uitgraven van de kelder kan de kelderbouwer snel aan de slag met zijn werkzaamheden.

Werkwijze kelder uitgraven of leegzuigen

Benelux Zuigtechniek is de specialist in het wegzuigen van zand, grond en klei. Om kelders uit te diepen hebben wij meerdere krachtige zandzuigers, maar vanzelfsprekend ook enthousiast en ervaren personeel.

Onze zuigwagens kunnen grote afstanden overbruggen! De gebruikte zuigslangen zijn flexibel, te koppelen tot circa 50 meter en kunnen op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Zo kan Benelux Zuig- en Blaastechniek de meeste kelders voor u uitgraven, uitzuigen of uitdiepen. Doordat we werken met slangen kunnen wij zeer schoon werken, het behoud van uw vloer en interieur. Uiteraard verzorgen wij ook de afvoer van de opgezogen grondstoffen.

kosten kelder uitgraven bestaande woning

Wat gaat het uitgraven van een kelder onder een bestaande woning kosten? Dat is altijd afhankelijk van de situatie ter plaatse. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken. Wij zullen u dan spoedig een vrijblijvende kostenindicatie geven.

kelder uitgraven

Vraag een offerte aan

Wij werken o.a. voor bouwbedrijven, de overheid, installatiebedrijven, isolatiebedrijven en particulieren in Nederland, België en Luxemburg. Benelux Zuigtechniek staat voor expertise en duidelijke afspraken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en kosten voor het uitgraven van de kelder te bespreken.