Dakgrind verwijderen met zuigtechniek

Dakgrind verwijderen met zuigtechniek is een snelle en efficiënte werkwijze. Onze zuigwagens kunnen u veel werk uit handen nemen bij uw dakwerkzaamheden. Met onze zuigtechniek kunnen wij niet alleen grind afzuigen maar ook zand, kiezels en sedum dakbedekking. Bij Benelux Zuigtechniek kunt u rekenen op vakkundig personeel en heldere afspraken. Grind afvoeren doen wij o.a. voor dakdekkersbedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren.

Werkwijze grind afvoeren

Onze zuigwagens beschikken over een giek van 12 meter en maximaal 100 meter aan lange slangen. Wij plaatsen onze zuigwagens direct naast het object en kunnen dan eenvoudig het dak bereiken. Ook moeilijk bereikbare daken zijn op deze manier te bereiken. Onze medewerkers zullen door middel van zuigtechniek het grind afvoeren naar de zuigwagen. Het afgevoerde grind kunnen we ook zeven en schoonmaken waarna het grind weer hergebruikt kan worden. Zo zorgen we samen voor een betere wereld. Door gebruik van krachtige zuigwagens kunnen we elk soort grind van het dak verwijderen.

Vraag een offerte aan

U heeft een dak waar het grind verwijdert moet worden? En bent benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

dakgrind verwijderen zuigwagen