Boomwortels vrijzuigen

De inzet van onze krachtige zuigwagens voor het vrijzuigen van boomwortels is een efficiënte en schone werkwijze. De voordelen tegenover de inzet van graafmachines zijn groot. Door het vrijzuigen van grond en zand rondom de boomwortels met behulp van zuigtechniek is de kans op schade aan de boomwortels minimaal. Door het gebruik van lange slangen is het mogelijk de boomwortels vrij te graven op locaties waar graafmachines niet kunnen komen. Zowel particulieren, bedrijven als overheden helpen wij met het verwijderen van zand en grond rondom boomwortels en boomstronken.

Werkwijze boomwortels vrijgraven

Wanneer de wortels rond een boom vrij gemaakt moet worden kunt u gebruik maken van onze expertise en krachtige zuigwagens. Door het gebruik van zuigtechniek wordt de grond snel en veilig verwijderd zonder schade aan de wortels aan te brengen. De vrijgekomen grond kan worden afgevoerd, hergebruikt of vervangen worden door vers zand of grond. De zuigwagens beschikken over lange slangen waardoor we ook op moeilijk bereikbare plaatsen onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Boomstronk verwijderen kosten

Het machinaal verwijderen van boomstronken zonder hulp van een zuigwagen raden wij sterk af. Door het vrijzuigen van de wortels (welke vaak rond kabels en leidingen zitten) brengt de zuigwagen de risico’s in beeld, alvorens de boomstronken verwijderd worden. De inzet van zuigauto’s bij boomverzorging is daardoor een efficiënte en schone manier van werken. De kosten van het verwijderen van een boomstronk met onze zuigtechniek is afhankelijk van de specifieke locatie en werkzaamheden. Neem dan ook contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dan stemmen we zo snel mogelijk uw wensen en eisen af op onze mogelijkheden

boomwortels vrijzuigen

Vraag een offerte aan

Moeten er voor de verzorging van het wortelpakket boomwortels worden vrijgegraven? Neem contact op met Benelux Zuigtechniek. Wij zijn in staat om met onze ervaren mensen en zuigtechniek dit mogelijk te maken zonder schade aan de wortels. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.